Hondentrimsalon Paula

Voor een diervriendelijke vachtverzorging voor uw hond en kat.

Tips

Tips voor als u uw hondje naar de trimsalon brengt.

Omdat de hond enige tijd bij ons is raden wij u aan de hond vóór de trimbeurt goed uit te laten. Het is voor de hond beter i.v.m. alle handelingen van wassen föhnen etc. om niet met een volle maag bij ons te komen.

Als u met de hond komt houdt hem dan aan de lijn er kunnen meer honden binnen zijn.

wilt u uw afspraak verzetten of kunt u door omstandigheden niet komen, graag 24 uur van tevoren afbellen, anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor de niet nagekomen afspraak.

Hoewel we globaal kunnen zeggen hoe laat de hond klaar zal zijn is het altijd fijn als we een telefoonnummer hebben waar we u kunnen bereiken voor als er vragen zijn of als een behandeling korter of langer duurt.Wij kunnen zeggen ongeveer hoe laat ze klaar zijn maar hou er rekening mee dat het altijd uit kan lopen  Wij bellen in de meeste gevallen op als de hond klaar is.

Als de hond bij ons komt gelieve droog binnen te komen, omdat de hond eerst voorgewerkt wordt en daarna pas in bad gaat .

Tot slot stellen wij het op prijs als u ons eventuele bijzonderheden van de hond vooraf laat weten. Is hij ergens geopereerd, heeft hij ergens pijn, vindt hij bepaalde handelingen niet fijn, heeft hij allergie-klachten mag hij wel of geen koekje tussendoor. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.